Betingelser for udstillere

Betingelser for udstillere på Lærfest København'22

Afbestilling

Vær opmærksom på, at jeres bestilling er bindende.
I faktureres 50% af prisen på jeres stand og evt. bestilte oplægslokaler ved afmelding til og med d. 20. januar 2022 - og 100% af prisen på jeres stand og evt. bestilte oplægslokaler ved afmelding efter d. 20. januar 2022.
Bestilte annoncer og advertorials faktureres 100%.

Forsikringer

I er som udstillere selv ansvarlige for de nødvendige forsikringer, herunder ansvars- og tyveriforsikring.

Udstiller-appen

Adgang til data forudsætter deltagernes tilladelse. Før I scanner, skal I ifølge datalovgivningen bede deltagerne om tilladelse til at scanne deres navneskilt for de kontaktoplysninger, deltagerne afgav, da de registrerede sig til Lærfest København. I skal oplyse deltagerne om, hvad I skal bruge deres data til (f.eks. markedsføring). Deltagerne har ret til at afvise at dele deres data med jer. 

Scanner I deltagerne i kø, skal der være tydelig skiltning om dette, hvoraf det fremgår, at deltagerne skal sige fra, hvis de ikke ønsker at dele deres kontaktoplysninger med andre. Lærfest København sikrer, at der er tydelig skiltning ved alle oplægslokaler om dette.

Fakturering

Professionshøjskolen Absalon fakturerer på vegne af Lærfest København umiddelbart efter Festivalen for stand, oplægslokaler og andre tilvalg bestilt via bestillingsmodulet. Faktura sendes via e-Boks eller pr. mail.

Bigini fakturerer for ekstraudstyr, og Bella Center fakturerer for forplejning.

Force majeure

Ved uforudsete hændelser uden for Lærfest Københavns kontrol som strejke, lockout, blokade, brand, terror eller nedlukning af Danmark hæfter Lærfest København ikke økonomisk for eventuelle mangler eller forsinkelser i opfyldelsen af arrangementet over for den enkelte udstiller. Udstillerne kan ikke kræve kompensation for udgifter vedrørende standleje, standopbygning, annoncering m.v., hvis uforudsete hændelser nødvendiggør en aflysning.

Orientering om behandling af data for udstillere

Når du tilmelder dig som udstiller til Lærfest København 2022, bliver du registreret i konferencesystemet Trippus med de oplysninger, du har angivet i din tilmelding. Du giver med din tilmelding tilladelse til, at CFU Danmark som dataansvarlig må behandle disse oplysninger om dig. CFU Danmark behandler udelukkende de oplysninger, du har angivet i din tilmelding. Formålet med behandlingen af oplysningerne er at kunne administrere din udstilling på Lærfest København samt dine oplæg, herunder at kunne kommunikere med dig om messen og om praktiske forhold knyttet hertil, samt at kunne administrere betaling.

Vi informerer dig om, at du er ansvarlig for, at du overholder regler om ophavsret i dit udstilleroplæg. Hvis du ønsker at optage dit oplæg med det formål at give Lærfest tilladelse til at offentliggøre det på vores hjemmeside efter afviklingen af dit fysiske oplæg på Lærfest, er du endvidere ansvarlig for, at du overholder privatlivspolitikken på vores hjemmeside.

Vi informerer dig desuden om, at du er ansvarlig for at overholde ophavsret og vores privatlivspolitik, hvis du benytter dig af muligheden for at få lagt en videoteaser på vores hjemmeside

Endvidere informerer vi dig om, at CFU Danmark bruger dine oplysninger i anonymiseret form til evaluering og statistik, med henblik på at vi kan forbedre vores afvikling af eventuelle fremtidige afholdelser af Lærfest.

Endelig informerer vi dig om, at CFU Danmark sender dig information pr. mail om fremtidige afholdelser af Lærfest.

CFU Danmark videregiver ikke dine oplysninger til tredjeparter. Du kan til hver en tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte CFU Danmark på cfu@kp.dk dataret. Her kan du også henvende dig, hvis du har spørgsmål til beskyttelse af dine personoplysninger hos CFU Danmark.

> Læs mere om behandling af persondata, privatlivspolitik og cookies - KLIK HER

 

> Læs mere om Bella Center Udstillervilkår - KLIK HER 

> Læs mere om Bella Center Teknisk info - KLIK HER