FOR UDSTILLERE

Pædagogiske projekter

Velkommen i ’Byen’ – et helt unikt område i Lærfest-udstillingen
I Byen finder de besøgende kommuner, fagdates, pædagogiske projekter og mindre faglige foreninger.
Man finder også Værkstedsstationen og Torvet. Ved værkstedsstationen har I med jeres pædagogiske projekt mulighed for at booke tid til en daglig præsentation, debat eller hands-on-session. 
Området er desuden indrettet med hyggelige mødesteder, hvor der er mulighed for at sætte sig og arbejde, gå i dialog mv.

De pædagogiske projekter bliver grupperet tematisk, sådan at de forskellige projekter tilsammen kan bidrage til viden inden for specifikke områder.

Deltag med jeres pædagogiske projekt og 

  • inspirér andre med jeres bud på den gode pædagogiske praksis 
  • skab dialog og styrk jeres netværk 
  • sæt fokus på det eller de områder, I synes, kalder på øget opmærksomhed 
  • promovér jeres skole eller institution 
  • videndelvidendel, videndel. 

Bestil stand

Når du skal bestille plads til jeres pædagogiske projekt, skal du forholde dig til følgende: 

Placering: Når I bestiller en plads i bestillingsmodulet, skal I i første omgang blot tilmelde jer området. Når vi har et overblik over de forskellige tematikker, som projekterne repræsenterer, vil I få tildelt en endelig placering, der bedst muligt præsenterer jer.  

Pris: I får gratis 4 m2 stillet til rådighed, hvilket I skal holde jer inden for. Der er disk og skamler, el og trådløst netværk.  

Gratis hands-on-session eller debat i området: I har mulighed for at vælge én tid pr. dag.  Her kan I lade gæsterne ’lege med’ og bygge, facilitere, præsentere og diskutere. Har I behov for gulvplads til fx dans eller bevægelse, noteres dette under Kommentarer til jeres bestilling. 

 
Øvrige tilvalg: Ønsker I at købe videopakker, annoncer, kaffebilletter, billetter til netværksmiddag, udstiller-app, ekstraudstyr og forplejning?
 
Betingelser: Når I bestiller jeres stand, skal I bekræfte, at I har læst ’Betingelser’.

Bemærk! I forpligter jer på at deltage begge dage i hele åbningstiden. Roll-ups o.lign. må kun bruges, hvis de ikke skygger for øvrige udstillere.
For yderligere informationer, kontakt Rikke Egeberg.