FOR UDSTILLERE

Mindre faglige foreninger

Præsentér jeres faglige forening på en fællesstand 

Velkommen i ’Byen’ – et helt unikt område i Lærfest-udstillingen
I Byen finder de besøgende kommuner, fagdates, pædagogiske projekter og mindre faglige foreninger.
Området er desuden indrettet med hyggelige mødesteder, hvor der er mulighed for at sætte sig og arbejde, gå i dialog mv.

I dette område har mindre faglige foreninger mulighed for at deltage på en fælles stand, hvis formål er netværk og videndeling fra foreningerne, ikke salg af materialer.  

Ved at gå flere mindre foreninger sammen har I mulighed for at fordele 'vagter' på standen, så I som forening ikke skal være til stedet hele tiden, begge dage. 

Fællesstandens størrelse beregnes ud fra antal foreninger, med 1½ m2 pr. forening samlet til én fælles stand (fx 8 foreninger = 12 m2).

Bestil plads på fællesstanden

Pris: Kr. 2.000 ekskl. moms per forening. 

Prisen inkluderer standopbygning, evt. diske, delvis bagvæg, hylder, spots, parasoller el. lign. for blikfang samt trådløs internetforbindelse og el-stik.  

Øvrige tilvalg: Ønsker I at købe videopakker, annoncer, kaffebilletter, billetter til netværksmiddag, udstiller-app, ekstraudstyr og forplejning?

> Læs om øvrige tilvalg - KLIK HER.

Bemærk! 

  • De deltagende foreninger er selv ansvarlige for koordinering af alle aftaler i forbindelse med op- og nedtagning af standen samt fordeling af vagter m.m.  
  • Alle deltagende foreninger skal selv tilmelde sig via bestillingsmodulet for mindre faglige foreninger. Dette for, at vi har alle deltagende foreningers data i vores system.
  • Området skal være bemandet af de faglige foreninger i hele messens åbningstid og må ikke fremstå efterladt eller lukket.
  • Brug af roll-ups o.lign. må kun forekomme, hvis de placeres, så de ikke skygger for øvrige udstillere og holder sig inden for eget standområde. 

For yderligere informationer, kontakt Rikke Egeberg.