FOR UDSTILLERE

Øvrige tilvalg, som kan vælges i bestillingsmodulet

Annonce i Lærfest-magasinet: Lærfest-magasinet bliver sendt til alle folke- og privatskoler, efterskoler, gymnasier, handels- og tekniske skoler, VUC, læreruddannelser og specialskoler på Sjælland og øerne i januar 2022. I magasinet har I mulighed for at annoncere for jeres stand og oplæg og eventuelle events på Lærfest København. Vi beskriver program, standtegninger og alle informationer om, hvad gæsterne kan deltage i på dagene i Bella Center.

Annoncer leveres som trykklar pdf-fil. Billeder i annoncerne skal have en effektiv opløsning på 300 dpi. Er der tale om en helsides annonce der går til kant, så husk at lægge 3 mm til beskæring ud over kant, og sæt skæremærker på.

NYT - lav en advertorial: For at gøre Lærfest-magasinet så levende som muligt håber vi, at I vil tage imod tilbuddet om at lave jeres annonce som en artikel – en advertorial.

Denne vil, udover at komme i magasinet, blive brugt i markedsføring på vores hjemmeside, og vi forpligter os til at bruge jeres artikel min. én gang på sociale medier. Vi forbeholder os ret til at afvise eller redigere en advertorial, hvis indholdet har en diskriminerende tone i forhold til fx køn, religion, seksuel orientering eller lignende.

Når I bestiller annonce, kan I tilkøbe, at det bliver en advertorial, for en tillægspris på kr. 1000.

I bestiller annoncer i bestillingsmodulet - samme sted som I bestiller stand.

> Se oversigt over annonceformater og -priser her - KLIK HER

Kaffebilletter: Kaffebilletter til brug i caféerne, som I kan dele ud til gæster eller bruge selv.

Netværksmiddagen: Billetter til netværksmiddagen, som afholdes onsdag den 16. marts 2022 kl. 17.30. Arrangementet inkluderer buffet, 2 glas vin samt kaffe/the. I kan både købe billetter til jer selv og evt. gæster, som I ønsker at invitere med til netværksmiddagen.

Udstiller-app: Til registrering af gæster på standen.

> Læs mere om udstiller-app - KLIK HER

Videopakker: Video-appetizer før messen og/eller optagelse af oplæg efter messen.

> Læs mere om videopakker her - KLIK HER

Øvrige tilvalg uden for bestillingsmodulet

Bestil forplejning på messen: Forplejning på messen bestilles hos Bella Center. I kan her bestille fx heldagsforplejning, frokost, frugtkurve, kaffe/te på kande.

Der er ingen forplejningsbilletter i løssalg – forplejning skal forudbestilles ved brug af dette dokument

> Hent dokument til bestilling af forplejning - KLIK HER.

Bemærk at deadline for bestilling af forplejning er torsdag den 03. februar 2022.

Bella Centers caféer og restauranter står for bestilling og afregning af forplejningen og al henvendelse skal rettes til Bella Center.

Bestil ekstraudstyr til standen eller lav selvbyg: Kontakt Bigini.

Du har mulighed for at tilføje/ændre på dine Øvrige tilvalg

Find den bekræftelsesmail, som du modtog, da du bestilte stand. Den er afsendt fra vores system, Trippus. I mailen er der to links. Find det link, der hedder:

"Klik her for at redigere tilvalg til din bestilte stand"

Her kan du købe/ændre dit valg af annoncer, kaffebilletter, netværksmiddag, udstiller-app og oplægspakker, såfremt eventuelle deadlines for bestilling ikke er trådt i kraft.