Opbygning af stand

Opbygning af stand

Din stand bygges af firmaet Bigini. Den 1. december 2021 sender Bigini en mail til din stand- kontaktperson med en standtegning og et link til onlinebestilling af ekstra udstyr hos Bigini. 

Standprisen inkluderer: Prisen på 1.890 kr./m2 ekskl. moms inkluderer hvide vægge, hylder, 1 spot pr. hyldesektion, trådløs internetforbindelse og el-stik 230V inkl. 0,8 kW.

Ekstra udstyr: I kan fx bestille gulvtæppe, borde, stole, fast eller yderligere trådløs internetforbindelse, aflåseligt skab mv.

Internet: Der er trådløst net i Bella Center: Ønsker I at købe wifi med eget navn og adgangskode, skal det bestilles hos Bigini. Bemærk, det er ikke tilladt at medbringe egen trådløs internetforbindelse, da det kan forstyrre eller helt stoppe andre wifi-netværk.

Særlige ønsker om ekstraudstyr: Har I særlige ønsker om ekstra udstyr til jeres stand, som I ikke kan finde på Biginis hjemmeside, bedes I kontakte Bigini.

Vil I bygge jeres egen stand?

Ønsker I at bygge jeres stand uden hjælp fra Bigini, skal I senest den 6. januar 2022 sende en tegning til Bigini til godkendelse. Tegningen skal vise, hvordan I planlægger at bygge standen. Formålet er at sikre, at standens udformning overholder Bella Centers retningslinjer, samt at den ikke begrænser naboudstillernes synlighed på udstillingen. 

Fakturering

Bigini fakturerer for ekstraudstyr. Bemærk, at Bigini lægger 25% på alle bestillinger, der modtages efter den 20. januar 2022.

Find kontaktinformationer til Bigini under Kontakt.

Hjemmeside: www.bigini.dk. Ved bestilling opretter I selv brugernavn og kodeord.

Er du udstiller af fysiske læringsmiljøer? 

Vi har igen i år indrettet et særligt åbent område til dette, som tilgodeser de behov, man kan have som udstiller af fysiske læringsmiljøer. Kontakt Rikke Egeberg for yderligere info.